VI ÄR EXPERTER PÅ BELYSNING

Vill du också ha snygg och trygg belysning?

Z

Modern teknik

Hos oss finns inget motstånd mot ny teknik, utveckling är kul. Allt ifrån nya LED-tekniker till smarta fjärrstyrda lösningar.

Hållbarhet

Vi bidrar gärna till att använda miljövänliga alternativ och värnar om hållbara alternativ vid varje jobb.

Problemlösare

Kontaktproblem, och kluriga lösningar. Vi fixar det mesta.

Kundservice

Vi är ett litet familjeägt företag och varje kund är viktig för oss. Hos oss blir du aldrig en i mängden, vi står för personlig service.

Ove Edvall

Ove Edvall

vd / behörig elektriker

ove.e@edvalls.com
Telefon: 0763-388090

Christoffer Edvall

Christoffer Edvall

behörig elektriker

christoffer.e@edvalls.com
Telefon: 0760-238091

Christian Wallnander

Christian Wallnander

behörig elektriker

christian@edvalls.com
Telefon: 031-7950080

Är du duktig och behörig?

Om du är en skicklig elektriker med behörighet, så är du alltid välkommen att höra av dig. Vårt team växer och våra kunder blir fler.

Saad Harb

Saad Harb

behörig elektriker

saad@edvalls.com
Telefon: 0763-035443

Lärling?

Utbildar du dig till elektriker? För rätt person finns möjlighet till lärlingsplats. Kontakta oss och säg varför vi borde välja dig!

Vi är en familjeägd elfirma vars vision är att vara personlig och flexibel samtidigt som vi levererar tjänster och produkter med hög kvalitet. När ni anlitar oss får ni en engagerad leverantör som bryr sig om helheten såväl som detaljer.

Läs mer här nedan…

  • Elinstallationer
  • Belysning
  • Underleverantör till förvaltare
  • Kundnöjdhet

Edvalls Elektriska AB

En familjeägd elfirma vars vision är att vara personlig och flexibel samtidigt som vi levererar tjänster och produkter med hög kvalitet. Firman drivs av Ove Edvall som är elektriker sedan 1989 och har sedan dess arbetat som elektriker (inom både svag- och starkström med såväl installation som service), belysningskonsult och säljare av el-materiel.

Edvalls är ett fullserviceföretag som arbetar mot såväl företag som privatpersoner

Edvalls är ett fullserviceföretag som arbetar mot såväl företag som privatpersoner. Vi erbjuder bland annat nyinstallationer och servicearbeten på villor, lägenheter, verkstäder samt restauranger och caféer, installation och styrning av belysning ute och inne, dragning av datanät och larm, installation av vitvaror, montering av solskydd, etc. Vi gör det mesta helt enkelt!

För oss är det självklart att du ska vara nöjd som kund. Vi går tydligt igenom vad som ska göras och om något skulle uppstå under resans gång går vi alltid igenom det med dig innan vi gör något utöver vår överenskommelse. Lika självklart är det att vi kommer den tid vi har avtalat. Skulle vi få förhinder, så ringer vi självklart och meddelar detta så att du påverkas på minsta möjliga sätt.